MEGAMI

OVARI YANG SIHAT, WAJAH BERSERI DAN PESONA!

Pemeliharaan kehidupan seksual yang harmoni. Wajah cantik dan bentuk badan langsing sepanjang hayat.

MEGAMI

Kunci Keemasan Wanita

CO2 superkritikal boleh mempunyai ciri-ciri gas dan cecair:

 • Cecair — keterlarutan tinggi
 • Gas — kelancaran tinggi
PENYELIDIKAN TEKNOLOGI JEPUN

Pengekstrakan Cecair Supercritical Jepun (JSFE)

Inti sel tumbuhan adalah menyimpan nutrien, tetapi sel tumbuhan dilindungi oleh dinding sel yang kuat, dan sukar untuk teknik pengekstrakan umum menyentuh bahan aktif yang tersembunyi.

Keadaan cecair superkritikal muncul apabila suhu bendalir melebihi suhu kritikal dan tekanan kritikal, dan keadaan antara gas dan cecair. Dengan mengawal suhu dan tekanan, cecair dapat melarutkan sebatian tumbuhan semula jadi yang murni dan secara eksklusif mengekstrak pati aktif yang sangat pekat dan berkesan.

Ciri-ciri ini membolehkan CO2 superkritik menembusi dinding sel tanpa hambatan, mengekstrak setiap titisan pati berkesan tanpa bocor, dan memasukkannya ke dalam produk.

MEGAMI

Selesaikan masalah fisiologi wanita pada semua peringkat umur

Sesuai untuk wanita

 • Wanita dengan keputihan yang tidak normal
 • Wanita dengan bau rahim yang tidak sedap
 • Wanita yang tidak subur
 • Wanita dengan tempoh yang tidak teratur
 • Wanita tidak aktif yang tidak bersenam
 • Obesiti ketidakseimbangan hormon
 • Wanita selepas pengguguran
 • Wanita dengan kekeringan faraj
 • Wanita dengan penurunan libido
 • Wanita dengan payudara kendur
 • Wanita yang telah melahirkan
 • Wanita yang mengalami masalah haid
 • Wanita dengan sejarah seksual lebih dari tiga tahun
 • Wanita yang sering melakukan hubungan seks
 • Wanita dengan keradangan ginekologi
 • Wanita pertengahan umur dan menopaus

3 fungsi utama

AWAS

7 jenis keputihan untuk berwaspada!

Mungkin ia adalah penyakit ginekologi!!!
MEGAMI

Soalan-soalan lazim

Klik pada sebarang soalan di bawah untuk melihat secara terperinci.

Adakah MeGami makanan semula jadi?
Adakah MeGami selamat diminum?
Wanita mana yang tidak boleh minum MeGami?
Berapa lama kesannya selepas minum MeGami?
Sebilangan orang mungkin mengalami beberapa reaksi selepas minum MeGami, seperti ketidakteraturan haid, dan sensasi gatal pada kulit, muka, dada dan badan bawah. Bolehkah saya terus meminumnya?
Bolehkah MeGami dimakan bersama dengan produk lain?
Adakah akan bergantung kepada MeGami?
Bagaimana cara minum MeGami?
Mengapa MeGami berfungsi dengan cepat?
Bolehkah MeGami dimakan untuk masa yang lama?
1
Bagi mereka yang mempunyai kelonggaran faraj yang disebabkan oleh kehidupan seksual yang kerap, mampatan pada vagina wanita bergantung pada pengecutan otot-otot phalangeal coccygeal (disebut otot PC dalam perubatan), dan eksudat dinding vagina dikeluarkan melalui rangsangan. Wanita muda dan sihat mempunyai kebaikan Fungsi otot PC dan indeks keanjalan yang tinggi. Semasa hubungan seks, otot PC akan mendorong vagina memampatkan secara berirama, memberikan kesenangan kepada kedua-dua belah pihak. Serat otot PC melebar dan menguncup, dan faraj menjadi halus. Keriput, kering dan longgar, penurunan kerengsaan, penurunan cairan dinding vagina, dan kemudian penurunan keinginan seksual, secara beransur-ansur ketidakpedulian terhadap keinginan seksual, dan keseronokan seksual yang hilang. Kehidupan suami dan isteri tidak sebagus sebelumnya, dan kesan langsungnya adalah penurunan kualiti kehidupan seksual Oleh itu, kelonggaran faraj adalah “agen penyejuk” kehidupan pasangan, dan “pihak ketiga” emosi pasangan.
2
Wanita yang duduk di pejabat untuk waktu yang lama dan tidak bersenam di luar dan memakai seluar yang ketat untuk waktu yang lama. Oleh kerana peredaran darah yang lebih perlahan, metabolisme organ pembiakan yang lemah, pengaktifan sel saraf yang lemah dan penurunan kepekaan.
3
Pesakit dengan pelbagai penyakit ginekologi, seperti vaginitis, pelanggaran serviks, endometritis, prolaps rahim, penyakit radang pelvis, adnexitis, bau busuk keputihan, penyakit jangkitan kulat, fibroid rahim, dll.
4
Wanita dengan kekeringan faraj boleh menyebabkan kerosakan organ dengan mudah.
5
Seks jimat, kehidupan suami dan isteri yang tidak terkoordinasi, perlu meningkatkan kelonggaran faraj, meningkatkan kepekaan seksual, memahami perasaan remaja, meningkatkan pengecutan otot faraj, dan berharap suami anda akan lebih menyayangi anda.
6
Wanita paruh baya dan tua dengan amenorea, kerana faraj sering dalam keadaan kering dan tertutup setelah amenorea, sel-sel tua tidak dapat dikeluarkan dari badan dengan darah haid bulanan.
7
Faraj, kekeringan faraj, faraj nampaknya mengempis semasa hubungan seks, angin sejuk bertiup semasa hubungan seks.Vagina menjadi kering dan berubah warna, dan seks berubah menjadi penderitaan.
8
Bagi wanita selepas bersalin, jaga kecederaan faraj dan rahim, cepat-cepat mengusir sel-sel sisa dan bahan toksik di dalam vagina, dan cepat memulihkan keanjalan dan kepekaan vagina.
9
Bagi mereka yang berwajah kusam, plak, dan jerawat, menurut teori perubatan Cina, “wanita mengambil darah sebagai masalah, dan dua saluran Chong dan Ren dibesarkan di dalam sel dan naik ke wajah.” Qi dan darah mengisi saluran kedua Chong dan Ren adalah modal asas pergerakan fisiologi wanita. Fungsi hati, ginjal, limpa, dan perut tidak seimbang. Qi dan darah yang mempengaruhi Ren Chong sukar diisi, dan wajah kusam, kusam, dan haid. Oleh itu, kualiti qi dan darah bukan hanya masalah wajah, tetapi tindak balas sebenar terhadap sama ada tubuh manusia sihat. Vena kedua Ren Chong penuh dengan qi dan darah, dan tubuh sihat, dengan kulit halus, putih dan lembut, berkilat, dan tidak berpigmen.