PENGGANTIAN MAKANAN

Keledek Ungu dari Okinawa, Jepun

Ubi keledek ungu dari Okinawa berfungsi sebagai pilihan pengganti makanan yang berkhasiat dan lazat.

SOMODAN VS DESHAPES

Mencapai hasil yang luar biasa dengan menikmati SOMODAN dan DESHAPES bersama-sama.

Ia berfungsi dengan baik dengan menggunakan pengganti makanan dan probiotik bersama-sama. Dengan menggunakan kedua-duanya bersama-sama, ia memberikan anda hasil berkhasiat sebenar yang anda inginkan. Ia bukan sahaja membantu anda menurunkan berat badan tetapi juga membekalkan nutrisi kepada mereka yang kurang berkhasiat. Selain itu, ia membantu mengekalkan flora pencernaan yang sihat, dan membentuk serta melangsingkan badan kita. Ia boleh menjadi sangat sihat!

Rakan baik penurunan berat badan anda!

SOMODAN

Ciri-ciri Utama

Kesihatan

Selaras dengan nisbah pemakanan seimbang

Kepuasan hati

20g setiap pek untuk dibancuh dan diminum

Kawal Kalori

Kawalan haba 87 kal

Keberkesanan

Kekalkan kesihatan yang lebih baik berbanding ubat kurus untuk mengekalkan kesihatan

Mudah

Satu beg unsur pelangsingan campuran

Nilai

Mengatur badan dan mempercepatkan penurunan berat badan
UNTUK GAYA HIDUP YANG SIBUK & DIET

SELESA

Dalam gaya hidup yang serba pantas dan sibuk hari ini, penggabungan hidangan gantian hidangan ubi keledek ungu sebagai alternatif yang praktikal dan menjimatkan masa semakin popular. Penyelesaian yang ringkas dan mudah ini bukan sahaja memenuhi permintaan jadual sibuk kami tetapi juga menyediakan faedah pemakanan ubi keledek ungu, menawarkan pilihan yang lazat dan berkhasiat bagi mereka yang mencari penggantian makanan yang cepat dan berkhasiat.

SOMODAN sesuai untuk:

 • Orang yang ingin menguruskan berat badan mereka
 • Yang menggunakan ubat penurunan berat badan dengan kerap
 • Orang dengan tiga tinggi
 • Sports and fitness crowd
 • Working people

CO2 superkritikal boleh mempunyai ciri-ciri gas dan cecair:

 • Cecair — Keterlarutan tinggi
 • Gas — Kelancaran tinggi
TEKNOLOGI JEPUN

Pengekstrakan Cecair Supercritical Jepun (JSFE)

Inti sel tumbuhan adalah menyimpan nutrien, tetapi sel tumbuhan dilindungi oleh dinding sel yang kuat, dan sukar untuk teknik pengekstrakan umum menyentuh bahan aktif yang tersembunyi.

Keadaan cecair superkritikal muncul apabila suhu bendalir melebihi suhu kritikal dan tekanan kritikal, dan keadaan antara gas dan cecair. Dengan mengawal suhu dan tekanan, cecair dapat melarutkan sebatian tumbuhan semula jadi yang murni dan secara eksklusif mengekstrak pati aktif yang sangat pekat dan berkesan.

Ciri-ciri ini membolehkan CO2 superkritik menembusi dinding sel tanpa hambatan, mengekstrak setiap titisan pati berkesan tanpa bocor, dan memasukkannya ke dalam produk.

ISU KESIHATAN GLOBAL

75% daripada populasi global berada dalam keadaan kesihatan yang tidak optimum.

Kesihatan suboptimum" ialah keadaan yang berada di antara "penyakit" dan "kesihatan." Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO) telah menunjukkan bahawa kedua-dua orang tua dan kanak-kanak boleh mengalami kesihatan yang tidak optimum, kerana ia tidak terhad oleh umur. Menurut laporan tinjauan, 75% daripada populasi global berada dalam keadaan kesihatan yang tidak optimum, 20% dalam keadaan tidak sihat dan hanya 5% dalam keadaan sihat.

Kesihatan suboptimum berkait rapat dengan keadaan fisiologi dan psikologi individu, faktor persekitaran dan tabiat gaya hidup yang tidak sihat, yang menjejaskan koordinasi keseluruhan sistem saraf, endokrin dan imun. Faktor yang menyumbang kepada kesihatan suboptimum termasuk diet yang tidak betul, kurang bersenam, corak tidur yang tidak teratur, tidur yang tidak mencukupi dan tekanan psikologi yang tinggi. Oleh itu, individu tidak seharusnya menunggu sehingga mereka sakit untuk mendapatkan rawatan perubatan; sebaliknya, mereka harus memberi tumpuan kepada penyelenggaraan kesihatan, mengutamakan penyaman badan, dan mencegah berlakunya penyakit.

Untuk meningkatkan kesihatan suboptimum, kita harus bermula dengan membuat perubahan dalam rutin harian kita, melakukan senaman yang kerap, dan mengamalkan tabiat pemakanan yang seimbang. Dengan memupuk tabiat pemakanan yang baik, isu kesihatan suboptimum boleh ditangani dengan berkesan.

SOMODAN mewujudkan keseimbangan
3 Tinggi and 3 Rendah.

 • Tinggi protein
 • Serat tinggi
 • Kenyang yang tinggi
 • Rendah kalori
 • Kolestrol rendah
 • Rendah gula
SOMODAN

PEMAKANAN

Ubi Keledek Ungu Okinawa

Okinawa adalah kampung halaman wanita paling purba di dunia. Satu perkara tentang Zon Biru ialah orang yang tinggal di sana 95% daripada mereka kebanyakannya mengamalkan diet berasaskan tumbuhan. Ubi keledek ungu Okinawa membekalkan sumber serat, vitamin, mineral dan antioksidan yang sangat baik.

 • Serat dalam ubi keledek membantu mencegah sembelit dan menggalakkan pembaikan saluran penghadaman secara tetap untuk mengekalkan keseimbangan tekanan darah.
 • Atlet berprestasi tinggi dan ketahanan mendapati unsur serat tinggi kentang ungu amat berguna kerana ia memberikan kesan pelepasan tetap yang membantu mengekalkan tenaga.
 • Antioksidan polifenol didapati dapat memperbaiki tekanan darah dan membantu mengekalkan tahap tenaga yang tinggi.
SOMODAN

Soalan-soalan lazim

Klik pada sebarang soalan di bawah untuk melihat secara terperinci.

Apakah penggantian makanan?
Bolehkah saya makan jika terdapat refluks asid?
Bolehkah wanita hamil minum pengganti makanan?
Bolehkah saya makan selepas minum SOMODAN?
Bolehkah orang yang mempunyai tiga tahap tinggi mengambil SOMODAN?
Bilakah saya perlu minum pengganti makanan?