MENGENAI KAMI

Profil Syarikat

Sejak 2019

Syarikat GMI ditubuhkan pada tahun 2019, ia adalah syarikat dengan konsep perniagaan moden, yang wujud di era digital ini. EDDIE TAN, Pengarah syarikat GMI, percaya bahawa produk penjagaan kesihatan diperlukan untuk menjaga kesihatan kita, dan dari situ, dia bertekad untuk membina platform perkhidmatan berdasarkan kecantikan dan kesihatan.

Syarikat ini menggabungkan konsep pemasaran dalam talian era digital, yang menyediakan platform perniagaan yang stabil dan besar, produk kesihatan yang unik dan berkualiti tinggi, ganjaran agensi yang adil dan telus yang bertujuan untuk mendorong orang muda yang bercita-cita tinggi untuk mencapai kejayaan tanpa mengira kewarganegaraan, bangsa dan perbezaan jantina.

Sijil Anugerahan

GMI Marketing SDN BHD dianugerahkan sijil produk yang boleh dipercayai, oleh SIR ShangHai.

INI BARU PERMULAAN

Kita akan melebarkan sayap dan melampaui batas.

Untuk berkongsi budaya korporat GMI dan model pemasarannya yang berjaya di seluruh dunia.

Pada masa akan datang, kami akan terus memenuhi misi kami iaitu mewujudkan lebih banyak orang kaya di samping membantu mereka mencapai kekayaan, kecantikan dan kehidupan yang sihat dalam masa yang sama.

MISI

Menjana makna dalam hidup anda, menjalani kehidupan yang mulia dan indah …!

Kami berhasrat untuk membina tahap yang cerah sambil meneroka industri kesihatan melalui e-dagang dan kerjasama penuh. Kami juga berharap agar rakan kongsi dan pelanggan yang terlibat dalam pengembangan ini dapat menyebarkan benih bahagia dan mencapai kehidupan berkualiti tinggi dari produk semula jadi yang cekap dan semula jadi ini yang disertakan dengan model perniagaan berorientasikan manusia yang hebat.

“Membawa kesihatan yang baik dan mencipta kekayaan yang belum pernah terjadi sebelumnya adalah titik permulaan bagi semua kehidupan yang sempurna”